Servicii

Sapio Concept Art iti ofera servicii de personalizare tricouri si cadouri.

Pe langa personalizare tricouri si cadouri mai beneficiezi de impachetarea de cadou gratuita, reconstructia pozelor vechi si realizarea de concepte grafice pornind de la ideile tale.

 

Personalizare tricouri si cadouri cu impachetare si felicitare gratuite.

Impachetare de Cadou + Felicitare GratuiteServiciu reprezentat de imaginea unui cadou ambalat.

Impachetare de Cadou + Felicitare Gratuite

Oamenilor le place sa primeasca si sa ofere cadouri.

Astfel, noi iti oferim serviciul gratuit de impachetare a cadoului. In plus, atasarea unei felicitari personalizate este de asemenea gratuita. Textul felicitarii poate fi propus de tine sau de noi dupa ce ne oferi cateva detalii despre ocazia acordarii cadoului.

Sapio Concept Art iti pune la dispozitie un serviciu complet de personalizare tricouri si cadouri pe care le si imachetam pentru tine fara nici un cost aditional.

Consultanta gratuita pentru personalizare tricouri si cadouri, si nu numai.

Consultanta gratuitaServiciu reprezentat de conversatia dintre doua persoane.

Consultanta Gratuita

Iti venim in ajutor cu sfaturi si sugestii legate de realizarea proiectului propus. Indiferent ca doresti sa colorezi un spatiu personal sau deschizi un hotel, iti oferim consultanta gratuita pentru a obtine exact ceea ce ti-ai imaginat.

Sericiivle noastre de personalizare tricouri si cadouri se completeaza cu serviciul de consultanta pentru o satisfactie totala a cumparaturilor din magazinula Sapio Concept Art.

Programarea gratuita a datei de livrare.

Programare gratuita a datei de livrareServiciu reprezentat de imaginea unui ceas si a unui camion de livrare.

Programare gratuita a datei de livrare

Serviciul de Livrare Programata iti permite amanarea livrarii pana la o data aleasa de tine in pagina de finalizare a comenzii.

Mentiuni

Data ulterioara de livrare nu poate sa depaseasca 15 zile calendaristice de la data achizitionarii produselor. Deasemenea, acest serviciu presupune achitarea integrala a comenzii prin Transfer Bancar.

Seriviciul gratuit reconstructie a pozelor deteriorate pentru personalizare tricouri si cadouri.

Reconstructia pozelor deteriorateServiciu reprezentat de imaginea unui tablou pe perete.

Reconstructia pozelor deteriorate

Acest serviciu iti ofera posibilitatea transpunerii unei amintiri intr-o lucrare artistica. Putem lucra impreuna cu tine la reconditionarea pozelor deterioare de trecerea timpului sau la retusarea acestora, dupa care le vom imprima pe suportul dorit.

Prin intermediul serviciului de personalizare tricouri si cadouri, momentele speciale din viata ta pot fi impartasite cu cei dragi.

Serviciul gratuit de conceptie grafica pentru personalizare tricouri si cadouri, si nu numai.

Ideile tale prind viataSerivicu reprezentat de paleta de culori utilizata de un pictor.

Ideile tale prind viata

Sapio Concept Art ajuta in transpunerea pe suportul dorit a ideilor tale.

Cum functioneaza?

Prin intermediul formularului de contact ne poti comunica ideea ta precum si alte detalii importante legate de proiectul pe care doresti sa-l realizezi. Ne poti comunica o idee mai generala sau foarte detaliata iar noi iti vom propune cateva aplicatii concrete ale acestei idei.

Echipa Sapio Concept Art va trimite propunerile noastre din care tu va trebui sa alegi una. In continuare, vom finisa impreuna propunerea aleasa pana cand devine exact ceea ce iti doresti.

La final, serviciul de personalizare tricouri si cadouri iti da posibilitatea transformarii ideii tale intr-un cadou deosebit sau intr-o creatie artistica doar pentru tine.

Mentiuni

Acest serviciu necesita achitarea unui avans de 50% din valoarea lucrarii prin Card Bancar sau Transfer Bancar.

Te sunam noi gratuit pentru a ne comunica ideile tale.

\\Reconstructia pozelor deteriorateTe Sunam NoiSerivicu reprezentat de receptorul unui telefon.

Te Sunam Noi

In cazul in care ai de realizat un proiect complex si preferi sa purtam o discutie mai personala poti utiliza formularul de contact pentru a solicita contactarea telefonica de catre unul din colegii nostri.

Sedinte foto in judetul ConstantaSerivicu reprezentat de imaginea unei camere foro.

Sedinte foto in judetul Constanta

Cu ajutorul prietenilor si colaboratorilor nostri iti putem oferi sedinte foto conform cerintelor tale, momentan doar in judetul Constanta.

Apeland la serviciul de personalizare tricouri si cadouri putem transforma cele mai bune instantanee in cele mai placute amintiri.

Mentiuni

Serviciul de Sedinte Foto necesita achitarea unui avans stabilit impreuna cu time in functie de detaliile proiectului pe care doresti sa il realizati.

 

In pagina despre noi puteti afla mai multe detalii despre Sapio Concept Art.