Publicat pe Lasă un comentariu

Pablo Picasso

Tot ce iti imaginezi este real - Pablo Picasso, pictor de tablouri abstracte.
Pablo Picasso, pictor de tablouri abstracte prin utilizarea formelor geometrice de baza. Artist plastic, multidisciplinar, spaniol. Creator al cubismului impreuna cu Georges Braque. In viata sa a jucat multe roluri, pe toate cu acceasi pasiune. A fost spaniol si francez, copil genial, un strain iresponsabil la Paris, amant pasional, sot si tata.

Continuă să citești Pablo Picasso

Publicat pe Lasă un comentariu

Leonid Afremov

Leonid Afremov, pictor ruso-israelian ale carui creatii sunt tablouri moderne, realizate prin tehnica picturii in cutit si cea in ulei.

Leonid Afremov, pictor ruso-israelian ale carui creatii sunt tablouri moderne ce reflecta stilul modern impresionist, utilizand tehnica picturii in cutit si cea in ulei.

Acesta si-a creat un stil unic si inconfundabil, promovandu-si lucrarile exclusiv prin intermediul internetului cu foarte putin ajutor din partea galeriilor sau dealer-ilor de arta.

Continuă să citești Leonid Afremov

Publicat pe Lasă un comentariu

Françoise Nielly

Françoise Nielly este o artista ale carei creatii iti ofera inspiratie pentru tablouri pentru a completa un design interior.

Françoise Nielly este o artista de origine franceza ale carei creatii emana o energie vitala si fascinanta. Ea combina cu maiestrie pictura in ulei cu cea in cutit pentru a o obtine creatii de-a dreptul senzuale. Artista poate fi si o sursa de inspiratie pentru tablouri care pot completa un design interior.

Continuă să citești Françoise Nielly